Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

woensdag 24 maart 2010

postheadericon Weer een stapje verder en dichterbij

Gisteren hebben we de knoop doorgehakt en we gaan voor villa Waterlily  in Watersong. Dit ligt niet echt dicht bij de parken maar dat vinden wij geen probleem.

Vorig jaar zaten we in dezelfde buurt (Sandy Ridge) en het beviel ons daar prima. We waren zo bij de parken en ook bij de winkels. Via een mailtje van Pieter en Petra kwamen we bij deze villa terecht en zochten we contact met de eigenaars. Dit zijn Nederlanders die daar net zijn begonnen met de verhuur van hun villa. Deze voorjaarsvakantie hebben zij hem ingericht en nu is de villa klaar voor verhuur. Het ziet er prachtig uit. Iedereen heeft weer een eigen slaapkamer, we hebben een ruime woonkamer waar ook de keuken aan vast zit. Dit is kleiner dan in de vorige villa want daar hadden we twee woonkamers maar dat was wel een zeer overbodige luxe. Een woonkamer is prima en ook minder schoonmaak. Ook zit er al gratis draadloos internet in de villa. Bij de vorige villa moesten we daar nog apart voor betalen. Bij deze villa zit er een zwembad mét een jacuzzi én hebben we ook weer een prachtig vrij uitzicht. Volgens de meiden is het ook super vet dat we nu een gameroom hebben. Ik vraag me af of we hier nu vaak gebruik van gaan maken maar het idee is wel heel leuk. Na wat mailtjes over en weer hebben we een mooie deal gekregen en hebben we besloten dat dit de villa voor de vakantie wordt.

Nu is het weer zoeken naar twee verschillende hotels. Een voor één overnachting in Miami en één voor drie nachten in Clearwater Beach. Ben nog zoekende naar een leuke. We hebben deze keer wat meer ideeën en trekken wat meer. Van de oostkust naar de westkust. En we gaan natuurlijk ook nog een stukje varen met de Royal Caribbean Majesty of the Seas. Het is weer geweldig om met de vakantieplanning te starten. Het duurt nog een jaar maar ik weet van de vorige vakantie dat het jaar best wel snel ging. Ik vind de voorbereiding heel leuk en volgend jaar hebben we natuurlijk grote plannen. We hebben er allemaal weer zoveel zin in dat het uitpuzzelen van alle leuke dingen ook al heel veel plezier geeft.