Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

zaterdag 14 augustus 2010

postheadericon oh wat zijn ze mooi

Ze zijn binnen en wat zien ze er mooi uit!!!!!
                      

Is het geen leuk stel bij elkaar? Ik kan er uren naar kijken! Vindt ze zooooo leuk. Gekocht bij Undercover Tourist met de extra link naar Mousesavers. Dat gaf nog een extra korting. Via andere blogs had ik al begrepen dat Undercover Tourist heel betrouwbaar is en dat je ook de kaartjes snel in huis hebt. Nu blijkt ook dat we ook nog een gunstige dollarkoers hadden want ondertussen is die weer aan het zakken. Het geluk was dus met ons zodat we voor de kaartjes de meest gunstige prijs hebben betaald. Nog voor de prijsstijging van Disney e.a. en met een leuke dollarkoers  Het was eigenlijk de bedoeling dat er nog meer bij kwam maar nu moet ik nog even geduld hebben. Het was namelijk eerst het idee om deze vakantie weer met de dolfijnen te gaan zwemmen dus ik ging eerst kijken wat de mogelijkheden waren op Nassau. Het is daar ook mogelijk om met dolfijnen te zwemmen maar A. we komen pas om twaalf uur ´s middags aan met het schip en dan zijn we nog niet gelijk van boord. Het is dus best wel lastig om in te schatten hoe laat je een reservering kan maken. En je hebt natuurlijk ook nog te maken met de openingstijden van de het bedrijf en B. het is daar toch best wel prijzig.

Dus nog even verder gekeken. De combinatie Discovery Cove, Seaworld, Bush Garden en Aquatica was toch ook nog wel leuk. De parken stonden toch op het lijstje, Aquatica was ons vorig jaar ook bevallen. Discovery Cove is heel mooi van opzet, niet te druk en je kan er nog vele andere dingen doen en zwemmen met dolfijnen moest toch ook herhaald worden, toch???? Dus maar even navraag in de groep gedaan. Dat was dus duidelijk. Voor Kenneth hoefde het echt niet zo nodig, Bert had het ook al een keer gedaan en dat was voor hem wel voldoende. Corrie wilde eerst nog wel maar er moest nog iemand op de kleinste passen en dat wilde zij dan wel doen. Het was niet nodig hoor want als we allemaal wilde gaan dan moesten we ons alleen in twee groepen verdelen zodat er altijd iemand op de kleinste kon passen. Maar dat was dus nu niet nodig. Ze kon gewoon bij de mannen blijven. Maar dat zag Mam toch anders. Kenneth zou kunnen fotograferen, Bert zou kunnen filmen en zij pastte op de kleine. Dus bleven alleen Jacqueline, Yentle en Solange over. Toch nog maar even Yentle vragen wat zij ervan vindt.........."nou mam, ik wil best wel met een dolfijn op de foto hoor maar ik hoeft er niet weer mee te zwemmen, dat heb ik al een keertje gedaan" Nou vraag ik je toch!!!! En om iedereen nu op kosten te jagen voor alleen Solange en mij, dat is wel een beetje veel gevraagd. Dus zwemmen met de dolfijnen hebben we maar even verschoven naar een andere vakantie. (Ik weet zeker dat we toch nog wel een keertje gaan) Als we een paar jaar wachten dan kan ook de kleinste meedoen en wie weet vindt Yentle het dan ook weer een stuk leuker (of niet)

We gaan dus NIET zwemmen met de dolfijnen maar Seaworld en Bush Garden blijven wel op het lijstje staan. Dan daar maar voor kijken. De prachtige deal van Seaworld is zeer aantrekkelijk maar ik kreeg maar niet de mogelijkheid om voor volgend jaar te boeken. Dus maar even Seaworld gebeld. Een hele aardige mevrouw die me vertelde dat de tickets die nu via die aanbieding te koop zijn alleen maar geldig zijn tot 31 december 2010. Ik moet dus wachten tot januari 2011 zodat de nieuwe aanbieding ingaat. Ik hoop dat dan de dollarkoers ook weer een beetje gunstig voor ons uitvalt maar dat is dus nog afwachten.

Ondertussen ben ik nog andere bloggen aan het volgen en haal daar toch nog wat tips en ervaringen vanaf waar wij ons voordeel ook weer mee kunnen doen. De planninglijst wordt hier en daar wat aangevuld en hij begint er toch steeds voller uit te zien. Ach het is nog steeds een leidraad, hij is niet vast en kan dag bij dag gewijzigd worden. De planning gaat wel wat vastere vormen krijgen in oktober want dan ga ik de character meals vastleggen en daarmee komt natuurlijk ook de planning wat meer vast te staan.