Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

donderdag 2 december 2010

postheadericon een overnachting in Miami

Na even rond te hebben gekeken voor onze overnachting in Miami kwam ik bij een mooie deal op Priceline.com. We slapen nu bij Fairfield Inn & Suites Miami Airport South. Dit hotel hoort bij de Marriott-keten en de foto’s zien er goed uit.


Voor twee kamers voor één overnachting met ontbijt waren we bij elkaar 85 euro kwijt. Bij Priceline is het altijd wel de vraag of je wel genoeg bedden in je kamer heb staan maar ik heb goede hoop en alle vertrouwen dat we twee Queen-size bedden in de kamer hebben staan en dan is alles goed gekomen. De kinderen worden dan verdeeld en die mogen er dan gratis bij slapen.


                   “Up to two further children or adults stay free of charge when using existing bedding.”

Het hotel ligt niet ver van het vliegveld vandaan. volgens de site van het hotel:
Miami International Airport - MIA

Hotel direction: 1 mile(s) S
Driving directions:
Exit to Lejuene Road South approximately 1/4 mile, travel underneath the overpass of the Dolphin Expressway. The hotel will be on left as you turn onto 11th Street.
Estimated taxi fare: 16.00 USD (one way)

Ook bied het hotel gratis WiFi aan dus ik kan ‘s avonds na aankomst ook gelijk nog even laten weten dat we veilig zijn geland en aangekomen. De volgende morgen zullen we ongetwijfeld weer vroeg wakker zijn en kunnen we na een lekker ontbijtje een halve dag op stap. We moeten wel even kijken waar we onze koffers kunnen laten want die moeten we nu ergens laten staan. Ik wil nog even kijken of we die al heel vroeg kunnen inchecken in de haven maar ik ben bang dat dit geen optie zal zijn. Dan zullen we ze proberen bij het hotel achter te laten, lekker Miami te gaan verkennen en ze dan op tijd weer ophalen en door naar de haven waar onze cruiseschip al op zal liggen te wachten.

Ben al gaan kijken waar de shoppingmalls zijn die niet al te ver van ons hotel zijn:
Bayside Marketplace

The Ultimate Miami Shopping Experience
Neighborhood: Downtown Miami
401 Biscayne Boulevard Suite R106
Miami, FL 33132

Dolphin Mall

Shop, Dine and Have Fun
Neighborhood: Northwest Miami
11401 Northwest 12th Street
Miami, FL 33172

Maar natuurlijk proberen we ook echt nog even de Miami sfeer te proeven en snuiven dus we zullen ook zeker proberen nog langs de Biscayne Boulavard te lopen. Een Ducktours zou trouwens ook wel leuk zijn......keuzes, keuzes.

Ook weer geregeld. Zo wordt mijn lijstje al flink korter met zaken die nog allemaal geregeld moeten worden.