Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

zaterdag 30 april 2011

postheadericon 30 april 2011 dag 7: relaxen, shoppen en een verjaardagsverrassing

Het weer                              : heerlijk zonnig
Aantal graden                       : zeker 30+
Aantal foto’s vandaag           : 53
Totaal aantal foto’s vakantie : 728

Planning voor de dag:
acclimatiseren in de villa, lekker zwemmen
shoppen bij premium Outlet International Drive
vroeg eten
17:00 uur : vertrek van Corrie, Bert, Yentle en Kenneth richting Downtown Disney voor de voorstelling
                 La Nouba van Cirque de Soleil.

Vandaag stond helemaal in het teken van shoppen en de grote verrassing. Tot op het laatste moment hebben we het geheim kunnen houden voor de jarigen. Voor mam is het natuurlijk morgen haar verjaardag en heeft ze helemaal niet hoeven te wachten op haar cadeau. Bert daarentegen heeft heel lang op zijn verjaardagscadeau moeten wachten want die is in december jarig geweest. Toen we hem toen feliciteerde vertelde we hem dat hij zijn verjaardagcadeau nog een keer zou krijgen. En nu is eindelijk zijn geduld beloond.


Maar om bij het begin te beginnen. We zijn rustig gestart, niets gehaast. Nou was ik wel al om 4 minuten over 6 wakker want wat bleek. De vorige gasten hadden de wekkerradio op dat tijdstip gezet en die ging even zo vrolijk vandaag ook af. Schrok me helemaal naar. Maar gelukkig kon ik nog wel een beetje wegdommelen. Kon wel gelijk constateren dat op dat tijdstip het nog donker buiten was. Dat is in Nederland niet meer zo. Maar we begonnen de dag zo rond kwart over 7. Aankleden en dan lekker ontbijten.






We hebben dit keer kaas uit Nederland meegenomen en die is goed overgekomen. Heerlijk pittig belegen. Voor de rest is alles in Nederland gebleven maar een plakje belegen kaas op een boterham vinden we toch wel heel lekker.
Toen iedereen klaar was gingen we op pad. Mam, Yentle en ik werden afgezet bij de Walmart
                                    
en de mannen gingen met de twee kleinste meisjes naar de Dollar om de andere auto in te leveren. Daarna moest Kenneth nog naar Downtown Disney om de kaartjes van Cirque du Soleil om te ruilen. Ik had ze bij Undercover Tourist gekocht en die hadden kaartjes opgestuurd die nog omgeruild moesten worden. Kenneth kon dit makkelijk doen met Bert in de auto want die lette nergens op en had helemaal niet door waar Kenneth heen was gelopen. Bij de Walmart hebben we heerlijk op onze gemak rond gelopen en ik heb het nodige geshopt. We hadden niet veel eten nodig want dat hadden we gisteren al gekocht bij de Publix. We waren een paar dingen vergeten dus die konden we nu aanvullen. Ook moesten we nog gaan bedenken wat we vanavond gingen eten want we moesten vroeg eten en het moest ook niet al te veel tijd kosten om het te maken. Er waren namelijk grote plannen. Maar we hebben ook nog de andere afdelingen afgestruind en daar ben ik ook leuk geslaagd. Ik ben geslaagd voor twee zwembermuda´s voor Kenneth, een aantal badlakens en nog andere wat andere zaken. Toen de mannen klaar waren kwamen ze ons weer ophalen om ons af te zetten bij de Premium. Maar toen we daar naar toe op weg gingen, reden we langs Lake Buena Vista (Giel had ons deze weg opgegeven) en daar zag ik toch ook winkels waar ik naar binnen wilde. Dus gelijk het stuur omgegooid en mam en ik werden daar afgezet. De mannen zouden met alle meiden naar huis gaan om weer lekker te gaan zwemmen en wij vrouwen konden heerlijk ongestoord shoppen.
                                      

 En dat hebben we gedaan. Er wordt wel eens gezegd dat de creditcard roodgloeiend kan zijn. Bij mij is hij geloof ik gesmolten. We zijn begonnen bij Oshkosh. Er waren hele leuke aanbiedingen. T-shirtjes voor de meiden van $ 6,00. Met de huidige koers betaal je dus iets meer dan € 3,00. Dus daar ben ik echt flink geslaagd. Op naar de volgende winkel. Daarnaast was Reebok. Daar hadden ze ook hele leuke aanbiedingen. Yentle is twee dansgympen rijker (witte en zwarte) en ik ben voor Nina geslaagd voor een atletiek outfit. Nien, je moet maar goed naar de diaclip kijken, ik denk dat je jouw foto wel zal herkennen!! Je moeders geld ben ik al aardig aan het uitgeven. Daar weer naast zat Timberland. Daar kon ik weer leuk scoren voor Kenneth. Zwarte schoenen, teenslippers!!! (ja dames en heren, hij is eindelijk overstag!!), twee t-shirts en een polo. Mam heeft nu eindelijk ook een reden gevonden om haar portemonnee te trekken en pap is twee polo´s rijker en Ton is nu de gelukkige eigenaar geworden van ook leuke teenslippers. Het is echt moeilijk de verleiding te weerstaan als er zulke kortingen worden gegeven en als je ook nog weet dat de euro zo sterk staat ten opzichte van de dollar. Alles lijkt zo spotgoedkoop. Maar ondertussen was ik alleen nog maar voor de andere leden van mijn gezin bezig en had ik nog niets gekocht voor mijzelf. Daar moest nu maar eens verandering in komen. Aan de overkant zat de Gap. Ik moet zeggen dat ik in het begin echt niet goed wist waar ik moest beginnen. Het was een zooitje en vrij druk in de zaak. Voor de kinderen zag ik niets, de kortingen stelde ook niet veel voor. Maar voor mezelf ben ik gelaagd voor een hele mooie zwarte broek, een vest en een trui. Jippie ik doe ook mee! Bij de Disney outlet slaagde ik helemaal goed. Daar hing een hele mooie ochtendjas voor maar $ 6,99. Ja je leest het goed, ben het nog speciaal gaan navragen. Dit kwam omdat er een vlekje op zat waarvan mijn moeder al gelijk zag dat ze die er makkelijk uit zou kunnen krijgen. Dus ik ben een ochtendjas rijker voor maar € 3,75. Die kon ik toch echt niet laten hangen. Er hingen nog twee andere maar die hadden meer vlekken. Na de Disney store liepen we richting Old Navy maar wat zag ik in mijn linker ooghoek. Tommy Hilfiger!!!! Dus we staken gelijk het parkeerterrein over. Daar was het ook zo ontzettend leuk met de aanbiedingen! Carmen, het is gelukt hoor, je hebt je t-shirts. Zelf ben ik weer goed verwend (door mijzelf;-)) Toen was het tijd en vond Kenneth ons. Hij zou ons om half vier komen ophalen en hij was precies op tijd. Jammer hoor want ik had nog wel even door willen gaan. Helaas zat het er niet meer in omdat we echt op tijd thuis moesten zijn.
                                               



Het eten werd een soepje met broodjes ei en het smaakte ons goed. Nog steeds hadden we niet verteld wat de verrassing was en werden ze alsmaar nieuwsgieriger. Kenneth en Yentle gingen met ze mee. Ik bleef thuis met de andere twee meiden. Ben lekker bezig geweest om alle bonnentjes na te kijken en ook alle prijskaartjes van de kleding af te halen. De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist waren ze alweer terug en wat hadden ze genoten!!! Ze kwamen pas achter het verjaardagscadeau toen ze er echt voor de deur stonden en ze vonden het helemaal geweldig.
                                   


Gelukkig maar want het was toch een verjaardagscadeau en je wilt toch graag dat ze die leuk vinden. Maar dat was gelukt hoor! Helemaal vol met verhalen kwamen ze terug. Yentle voerde de boventoon. Ze had aan iedereen gezegd dat zij het wel allemaal zou gaan vertellen en ze struikelde over haar woorden om het allemaal te zeggen. Het was een waanzinnig mooie voorstelling en ze kwamen ogen te kort. Overal om hen heen gebeurde er wel wat en alles was even spectaculair. Helemaal top!! Kortom het was een mooie dag waar we flink hebben genoten. Morgen gaan we al vroeg op pad om te ontbijten met Lilo and Stitch in het Polynisien Resort en daarna gaan we naar Animal Kingdom. Morgen is ook de dag dat mam echt jarig is dus hebben we ook een klein feestje!