Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

zaterdag 2 oktober 2010

postheadericon een hoop "refurbishment and work"

Klink waarschijnlijk heel raar maar toch vind ik het geloof ik niet zo erg om tot volgend jaar te moeten wachten om naar Disney te gaan. Natuurlijk geldt dit niet voor heel Orlando (dat kan me niet snel genoeg gaan) maar als ik naar de foto's kijkt die op Orlando Theme Parks News staan dan zie ik bij Magic Kingdom en ook bij Disney Hollywood Studio een hoop werkzaamheden. Een flink aantal attracties zijn gesloten, bedekt met doeken of achter schotten omdat ze verbouwd, opgefrist of zelfs helemaal gebouwd moeten worden. Nu is het laatste hoogst waarschijnlijk ook nog aan de gang als wij gaan want het nieuwe gedeelte van Fantasy Land staat pas gepland in 2012/2013.

   
 Maar dat Main street nog steeds achter al die doeken is 


 en dat er ook attracties in beide parken gesloten zijn vind ik toch wel heel jammer. Ik begrijp best dat dit niet te voorkomen is. Een van de grote pluspunten van Disney is juist dat alles er zo tip top in orde uitziet en ook al heet het "Magic Kingdom", begrijp ik best dat hier vast meer bij komt kijken dan alleen maar "Magic".


 





 

Toch kijk ik liever naar het Kasteel zonder dat daar een kraan achter staat. De reden dat er nu een kraan bij het kasteel staat, is dat het kasteel al wordt opgetuigd voor de feestdagen. Ook zoiets dat de sfeer zeker ten goede komt tijdens de feestdagen maar om hier nu al in september/oktober mee geconfronteerd te worden is wel jammer. 




Ik blijf nu goede hoop houden dat alle "refurbishments en works" aan alle attracties wel zo'n beetje afgerond zal zijn (op Fantasy Land na) als wij komen en dat we dan kunnen genieten van alle attracties in een fris en fruitig nieuw jasje.
Voor de rest kan ik wel melden dat ook wij nog gauw nieuwe Esta verklaringen hebben aangevraagd. Kenneth moest daarvoor wel wat eerder zijn paspoort gaan vernieuwen maar dit moest toch al gaan gebeuren voordat we naar Amerika vertrokken dus die paar maanden maken dan ook niet zo veel meer uit. We kunnen nu weer twee jaar vooruit en het is toch wel stiekem de hoop dat we voor die tijd dan toch nog een keertje gegaan zijn. Dan hebben we er goed gebruik van gemaakt.