Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

zaterdag 14 mei 2011

postheadericon 14 mei 2011 dag 21: vertrek naar Tampa - Wahington - Amsterdam

Het weer                              : zonnig maar ook bewolkt, enorme onweersbui en voor de rest regen
Aantal graden                       : 30°
Aantal foto’s vandaag           : 63
Totaal aantal foto’s vakantie : 4806

Planning voor de dag:
9:30 uur : vertrek uit het hotel richting Tampa airport
10:00 uur : aankomst bij airport, auto's inleveren, koffers inchecken, door de douane
13:15 uur : boarden
13:45 uur : vertrek vliegtuig richting Washington Dulles International
16:00 uur : aankomst Washinton Dulles (vliegduur 2 uur en 15 min)
16:45 uur : boarden
17:13 uur : vertrek vliegtuig richting Amsterdam Schiphol
07:05 uur (15 mei): aankomst Amsterdam Schiphol (vliegduur 7 uur en 52 min)

@Marlies: de tijd is inderdaad omgevlogen maar wil je aan je dochter zeggen dat mijn dochter haar ontzettend heeft gemist en dat ze een maandag een flinke knuffel wilt? Bedank voor de praktische tip, zal er erg in houden. Zie je maandagmiddag weer.

@Claudia: BEDANKT dat je die vervelende zinnen voor je hebt gehouden en dat je me geen rot gevoel heb gegeven over een maandag. Ik voel me inderdaad een stuk minder vrolijk als toen ik hier heen ging!!! We zitten nu op het vliegveld van Tampa en tot dus ver ging alles goed. Op Washington is het doorlopen want we hebben een overstap van 1:15 uur. En dan moeten we alleen nog door de douane van Nederland!!! Vingers gekruist houden dat ze onze koffers met rust laten.

Vanmorgen ging er geen wekker maar we werden toch wel vrij vroeg wakker. De laatste spullen inpakken, nog even snel op de laptop kijken wie er nog gereageerd hadden en ook dan de laptop in de tas stoppen. We besloten om maar weer beneden te ontbijten want dat was wel zo makkelijk.



 Voorlopig voor de laatste keer eieren met spek want de meiden hoeven dat natuurlijk op een doordeweekse dag niet te verwachten. Dat gaat alleen op zondag gebeuren. Na het ontbijt gingen de mannen de auto ophalen bij de Dollar en alle vrouwen gingen naar de 6e verdieping om nog voor de laatste keer naar de toilet te gaan. Aangezien de Dollar schuin aan de overkant van de straat zit waren de mannen snel terug en konden we de koffers naar beneden brengen. Alle koffers gingen nu makkelijk in de auto´s en omdat we toch geen rust meer hadden in onze kont vertrokken we al richting het vliegveld. We moesten ook nog in chechen want in het hotel konden we niet printen dus het hele online inchecken heb ik maar overgeslagen. We konden de koffers vlak bij de ingang van United uitladen en de mannen gingen de huurauto´s weer terugbrengen. Geen problemen met het inleveren en ook de tulp werd gewaardeerd. Twee keer een dikke duim omhoog was het resultaat. Mam en ik waren ondertussen al gaan inchecken want met tien koffers was dit toch nog wel even een karweitje. Alle koffers kwamen door de controle heen wat betreft hun gewicht. Ik ben blij dat ik met mijn zwaarste koffer nog iets onder het gewicht ben gebleven want deze zat nu precies op de mark 50 pounds. Hoe bedoel je afwijken. Nooit geweten dat al die Tommie kleding zo zwaar kon zijn!! ;-). Maar daar hoefden we dus niets voor bij te betalen. Waar we wel voor bij moesten betalen waren die drie extra koffers (mam 1 en ik 2). Maar dat wisten we ook van te voren en het geld was al gereserveerd.
                                     
Na het inchecken gingen we naar boven waar we nog even wat gedronken hebben voordat we door de douane heen gingen.
                                           
Nu zitten we voor de gate te wachten, de meiden zijn lekker met hun Nintendo DS bezig en de volwassenen zitten een beetje voor zich uit te kijken want na 21 dagen dicht op elkaars lip te hebben gezeten hebben we nu niet zo ontzettend veel gespreksstof meer over.