Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

dinsdag 18 januari 2011

postheadericon Onder de honderd dagen grens

Van de week was het heugelijke feit daar, we zijn onder de honderd dagen grens gekomen. Dit hadden we al dagen in de gaten gehouden en die dag zelf hebben we het heugelijke feit gevierd door gelijk weer het een en ander te regelen. De tickets voor Seaworld en Bush Garden zijn nu ook in huis.


Na het nodige te hebben vergeleken hebben we toch de kaarten bij Seaworld zelf gekocht. Zelfs Mousesavers met Undercover Tourist korting kon niet aan deze prijs tippen. Dat gaven ze zelf ook aan. Dus we zijn naar de site van Seaworld gegaan en hebben de bestelling geplaatst. Het fijne hiervan is dat je helemaal niet op de deurmat hoeft te wachten totdat de postbode de kaartjes komt brengen. Je kunt ze gelijk uitprinten en bij Seaworld omruilen voor originele kaartjes. Wat is dat toch weer leuk. Maar het aanschaffen was toch nog niet klaar. Van de week kregen we een melding van Groupon voor een airboat ride bij Boggy Creek.




Nu zijn we daar twee jaar geleden ook geweest dus ik dacht dat dit niet met veel enthousiasme in de groep ontvangen zou worden. Maar dat had ik dus mis. De meerderheid had de vorige keer zo enorm genoten dat ze deze keer ook weer wilden en met deze korting werd het super aantrekkelijk. Het regelen was in een zucht gebeurd want we hebben nu al drie keer iets aangeschaft via Groupon dus de gegevens zijn bekent. Dit uitstapje is weer bij de planning gezet. Gelukkig hebben we die rustdagen ertussen gepland zodat er nog ruimte is om dit soort dingen erbij te plannen. Zo’n airboat ride duurt maar een uur en laat de rest van de dag nog open om alles op het gemakje te doen.

Wat hebben we er zin in. Er hangt hier nu in huis een aftelschema zodat de kinderen zelf kunnen zien hoeveel nachtjes ze nog moeten slapen totdat we op vakantie mogen. Het was elke keer zo’n gereken en nu kunnen ze het zelf bijhouden.

Bij iedereen merk je wel dat het begint te kriebelen. Er wordt er vaker over gesproken met elkaar en vandaag zijn we tijdens het boodschappen doen tegen een aantal kleine dingen aangelopen die we hebben gekocht om de kinderen in het vliegtuig bezig te houden. De accu van zo’n Nintendo gaat ook maar zo lang mee en ik vind het ook wel een beetje veel om je zeven uur lang met een Nintendo bezig te houden.

Ook leuk is het om te merken dat er zo nu en dan een volger bij komt. Welkom en zeg het voort. Straks is het ’s morgens het eerste wat we doen, de computer aan zetten om te kijken welke reacties we hebben gekregen. Het inspireert en geeft weer moed om toch ’s avonds nog een blog te schrijven ondanks de vermoeidheid. Dus ik nodig iedereen uit om te reageren want dat houdt bij ons ook zeker de boel ’s avonds wakker.