Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

zaterdag 19 februari 2011

postheadericon Achtbanen: Manta & Cheetah hunt

Achtbanen….in onze clubje lopen de meningen daar over zeer uiteen. Eén wordt er licht groen van. Ik zal geen namen noemen maar HIJ is de langste man van de club ;-D.


Twee voelen zich daar iets te oud voor. Ook nu geen namen maar deze twee krijgen ondertussen al speciale behandeling in winkels en zelf kortingen op dinsdag bij een groot shopping mall in Amerika ;-D.
 




Eén kan al lichtelijk hysterisch raken van het sprookjesbos in de Efteling. En daarmee bedoelen we onze jongste . Eén zal waarschijnlijk veel teleurgesteld worden deze vakantie want die wilt maar wat graag alleen heeft ze de benodigde lengtes er niet voor in huis. Sorry kleine meid, je zal toch echt nog moeten wachten totdat je wat groter bent geworden 

En de laatste TWEE…………deze TWEE mensen kunnen niet wachten om overal in te mogen.

Net als twee jaar geleden staat er weer een spectaculaire achtbaan op het punt van open gaan als wij er zijn. Twee jaar geleden was dit Manta in Sea World
en de dag dat wij er waren had hij wel een aantal testritten maar geen softruns met daadwerkelijk mensen aan boord. Het bleef geweldig om hem te zien gaan maar veel leuker was het natuurlijk geweest als we er ook echt in hadden kunnen zitten. Het ziet er al spectaculair uit en volgens de verhalen overtreft het nog iedere verwachting. Dit jaar willen we deze zeker en vast zelf ook beleven. Uiteindelijk is het nu nog leuker want nu mag Yentle er wel in. Twee jaar geleden was dit nog niet het geval. Die is natuurlijk niet in staat op stil te blijven staan en zal alleen maar blijven springen als “Tijgetje” als we in de rij moeten wachten.







Maar dan….. Alle hoop is nu weer gevestigd op Cheetah hunt. De officiële opening is op 27 mei. Op onze planning staat Bush Garden op 11 mei. Dat is maar iets meer dan twee weken van te voren. Je zou toch denken dat ze dan ook wel een aantal testritten en softruns willen doen. Aan ons hebben ze twee vrijwilligers die de boel best willen uittesten hoor. Meer dan bereid zijn wij!!!
Hij ziet er echt geweldig uit. Die acht in de lucht zal echt waanzinnig zijn en dan drie lanceerplekken. Helemaal top. Nu kan Yentle in Bush Garden haar hartje helemaal ophalen als we er zijn want deze keer mag ze wel in alle achtbanen waar ze vorige keer niet in mocht. Nu zal het Solange zijn die elke keer teleurgesteld aan de kant zal staan. Nou staat ze er gelukkig niet alleen want haar jongste zus zal er zeker niet in mogen (al zal die lang zo teleurgesteld niet zijn).

Ik hoop alleen dat ik het tempo van mijn dochter kan bijhouden want ik heb de afgelopen jaren toch wel gemerkt dat mijn maag niet meer zo sterk is als dat hij ooit is geweest. Non-stop in en uit achtbanen trek ik niet meer. Na een aantal begin mijn maag en hoofd toch echt op te spelen. Ik hoop dat ze me dat niet al te zeer kwalijk gaat nemen want als ik haar nu begrijp gaat er toch geen één overgeslagen worden.