Deze mensen volgen onze belevenissen

Zoveel mensen zijn er langs geweest

wanneer gaan we dollars kopen

Free Cursors

het weer in Orlando is

maandag 7 maart 2011

postheadericon afspraken maken

Na een lekker midweekje te zijn weggeweest gaf dat weer de start om wat laatste zaken af te handelen. Er moesten nog een paar afspraken gemaakt worden en ook nog een Photo Pass worden geregeld. We hadden al het nodige aan onze planning toegevoegd via Groupon maar daar hadden we de bedrijven zelf nog niet van op de hoogte gesteld. Het eerste heb ik via internet
kunnen doen. Dat ging heel makkelijk en die afspraak staat nu gepland voor dinsdag 10 mei. Ik kreeg gelijk een e-mail met de bevestiging en wat er van ons verwacht word. We moeten ons met zonsopkomst melden dus dat wordt waarschijnlijk een heel kort nachtje. De avond ervoor kunnen we nog bellen hoe vroeg zonsopkomst nu echt is.






Ik heb hier echt enorm veel zin in want dit is ook echt een wens die ik al heel lang koester om te mogen gaan doen. Ik heb het nog steeds niet gezegd tegen Kenneth dat dit ook op de planning staat en ik geloof dat hij er nog steeds niet van op de hoogte is. Al ben ik daar niet helemaal zeker van want hij houdt de laatste tijd via zijn IPhone het mail verkeer goed in de gaten en misschien heeft hij de bevestiging al bekeken. Nou weet iedereen die Kenneth een beetje kent dat hij er dan nog niets achter zoekt en er zeker niet naar gaat vragen maar ik hoop dat hij er nog niets van weet. Dan is de verrassing des te leuker. 

Het tweede was niet via internet te doen en werd het bellen naar Amerika. Even wachten tot daar een werkdag ook weer begint en toen werd ik weer zeer vriendelijk geholpen door Shonda. Zij regelt de klantenservice en bij haar kan je je afspraak maken. Het is altijd op het randje af wat betreft de vriendelijkheid en het kan neigen naar overdreven maar het maakt mijn dag altijd een stuk vrolijker.  Zoveel vriendelijkheid en hulpvaardigheid kan je dag weer helemaal goed maken. Shonda was in ieder geval een zeer vrolijk en aardig mens die niets te gek was en ook veel geduld met me had toen ik de namen van de mannen moest spellen. Als een gek zoek ik dan mijn bookmark op van Wikipedia waar alle letters zijn benoemd met engelse namen. Dan lukt het me allemaal een stuk makkelijker maar het blijft toch een heel gedoe. Ben er ook van overtuigd dat ik een aantal letters niet goed uitspreek maar dan helpen de namen haar weer een eindje op weg. Maar dat is gelukt en ook daarvan heb ik de bevestiging via mail binnen gekregen.
Dit is wat de mannen willen gaan doen

De mannen gaan op dinsdag 3 mei 8 rondjes rijden in een racewagen. Ze moeten daar om 15:00 uur zijn en mogen om 16:00 in de wagen stappen. De hele experience duurt in totaal 2 uur. En dit mailtje heeft mijn man zeker bekeken want de foto van de wagen die bij die mail was bijgevoegd is al door verschillende mensen tijdens een verjaardag bekeken.
deze denken ze te krijgen



Ik er maar heel de tijd bij zeggen dat het lang niet zeker was dat het ook echt die wagen zou zijn maar als antwoord kreeg ik dan te horen dat hij ook best blauw mocht zijn (op het plaatje is hij rood hahahaha wat waren ze toch grappig). Heb maar niet uitgelegd dat ik meer een ander type wagen in gedachte had want dit was echt een Formule 1 wagen.

deze zal het waarschijnlijk worden
Ook bleven de opmerkingen van wie de echte coureur is niet van de lucht. Nee Nikki Lauda was er echt van overtuigd dat levensjaren zeker zouden winnen van zo'n broekie  en dat hij het wel rustig aan zou doen met hem. Terwijl Michael Shumacher iets mompelde over rollators en dat hij wel rustig aan zou doen met bejaarde.... Je voelt het al.... de stemming zat er al echt in. Ben benieuwd hoe dit straks zal worden maar nu op dit moment lijken het net twee kleuters die enorm veel zin in hebben en eigenlijk niet kunnen wachten tot het zover is.






Wat betreft de airboat ride, die heb ik het maar even laten liggen. Twee jaar geleden konden we daar ook gewoon naar toe rijden en hoefden we niet vooraf te reserveren. Ik ga ervan uit dat het nu niet anders zal zijn. Ik wil ons wat dit betreft ook niet echt vastleggen. De dag is wel min of meer gereserveerd in onze planning maar wat betreft het tijdstip wil ik echt nog niet vastliggen. Het is juist lekker om op de dagen waar we geen parken hebben gepland, het een beetje naar eigen hand te kunnen indelen hoe laat we opstaan en vertrekken.
Als laatste heb ik nog wel de pre order disney photo pass geregeld. Dat was ons de vorige keer ook heel goed bevallen omdat je op deze manier toch altijd leuke foto's hebt van de hele groep bij elkaar. We zijn zelf enorme liefhebbers van fotograferen maar op deze manier staat er altijd 1 persoon niet op en op deze manier heb je toch de hele groep bij elkaar en je kan de foto's zelf ook nog eens leuk "oppimpen". Vorige keer kwam ik in totaal uit op ca. 450 foto's dus dat was het geld dik en dwars waard. Toen stonden ook de foto's erbij van de meiden die de fotograaf had gemaakt nadat ze bij de Bibidi Bobbidi Boutique waren geweest en ook dat staat dit jaar weer op de planning.


Onze jongste heeft voor haar verjaardag een prachtige prinses Tiana jurk gekregen en kan eigenlijk niet wachten totdat ze ook omgetoverd wordt tot zo'n mooie prinses als haar twee zussen (en die kunnen niet wachten totdat ze nog een keer mogen).


Er zijn nu niet veel zaken meer die nog geregeld moeten worden. Het is nu onze tijd uitzitten totdat de 47 dagen, 14 uren, 29 minuten en 38 seconden voorbij zijn............. niet dat we ze tellen hoor.